Title of a News Article

İşte centilmenlik örneği

 İşte centilmenlik örneği
banner206

Şanlıurfaspor-Antalyaspor maçı öncesinde her iki takım taraftarları bir araya gelerek, dostluk mesajları verdiler.

Bugün saat 18.30’da GAP Arena Stadyumu’nda oynanacak Şanlıurfaspor-Antalyaspor maçı için kente gelen Antalyalı taraftarlar, ev sahibi takım taraftarları tarafından karşılandı. 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve üyeleri, Şanlıurfa’ya gelen Antalyalı taraftarlara eşlik ederek, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdiler. Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl’ü de ziyaret eden Antalyalı taraftarlar, Urfalı taraftarlarla birlikte topu hatıra fotoğrafı çektirdi. Geziye Urfalı Ünlü Spor Yazarı Hayri Ülgen de eşlik etti . Antalyalı taraftarlar, daha sonra 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği’ne giderek, burada öğle yemeği yediler.

 

Yıldız, teşekkür etti

1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği  Başkanı Yılmaz Yıldız,  Şanlıurfa’da kendilerini en güzel şekilde ağırlayan Urfalı taraftarlara teşekkür etti. Yıldız, yaptığı açıklamada, “Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği olarak Urfa’ya ilk ayak bastığımızda sabah saat 08.00 civarlarında bizleri Urfa’nın girişinde karşılayan Sayın Başkan Çiçek'e ve tüm Urfasporlu taraftarlara Antalyaspor taraftarlarını dostluk çerçevesi içerisinde ağırladıkları için,  sabah kahvaltımızı hep beraber yaparak bizlere misafirperverliklerini gösterdikleri için onlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Şuan itibari ile 63 urfaspor taraftarlar derneğinde öğle yemeği için toplanmış durumdayız. İnşallah bu dostluğumuz baki kalacaktır. Maça gelecek olursak Urfaspor - Antalyaspor müsabakasının da dostluk ve centilmenlik çerçevesi içerisinde geçeceğini temenni ediyoruz. Her iki takımada başarılar dileriz” dedi. 

Çiçek; “Memnuniyet duyuyoruz”
63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ise, yaptığı açıklamada, 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği  Başkanı ve üyelerini Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, “

1966 Taraftalar Derneği de bizleri Antalya’da misafir etmişlerdi. Bizde bundan dolayı Urfa’ya gelen Antalyaspor taraftarlarımızı Urfa’da en güzel şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Futbol dostluk kardeşliktir, bizler futbolun güzel olduğunu dostça ve kardeşçe olduğunu hatırlatalım çünkü dostluk her zaman futboldan önce gelir. Bizler Şanlıurfa halkı olarak gelen her takım taraftarlarını güzel bir şekilde ağırlamaktan gurur duyarız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 13:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
63Fanatikler
63Fanatikler - 9 yıl Önce

farkımız tarzımızzz

SIRADAKİ HABER

banner195