Title of a News Article

MSK Urfa ligde kalmak istiyor

.

MSK Urfa ligde kalmak istiyor
banner206

MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, ikinci yarıda iyi sonuçlar alarak, bu sezon ligde kalmak istediklerini söyledi.

Bu haftaki röportajımızın konuğu Memleket Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen oldu. Spor salonlarına verdiği önem ile tanıdığımız Gökmen ile; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi dev takımların da mücadele ettiği Efeler Ligi’nde mücadele eden MSK Urfa Erkek Voleybol Takımını konuştuk.

 

İşte MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen ile yaptığımız röportaj…

Bu sezon ilk defa Efeler Ligi’nde mücadele heyecanı yakaladınız. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?

MSK Urfa’nın amacı; Şanlıurfa’da salon sporlarını yaygın bir hale getirmektir. Nasıl sporseverler genelde futbolu seviyorsa bizlerde gerek voleybolu gerekse de basketbolu sevdirmek için çaba harcıyoruz. Bu nedenle hem basketbol hem de voleybol branşlarında takımlarımız var. Şuan Efeler Ligi’nde erkek voleybol takımımız, 1. Lig’de de bayanlar voleybol takımımız bulunuyor.

 

Efeler Ligi’nde ilk yarıda beklenen performansı veremediniz, ikinci yarıda neler yapmayı planlıyorsunuz?

Efeler Ligi’nde yeni bir takım olma münasebetiyle bu sezon ligde kalma hedefiyle yola çıktı. Ancak ilk yarıda istemediğimiz başarısız sonuçlar aldık, hoca değişikliğine gittik, yine de kötü sonuçlara devam ettik. Şuan devre arasındayız, transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıda başarılı sonuçlar alarak, son sıradan kurtulmak istiyoruz. Bizim bu sezonki amacımız ligde kalabilmektir.

 

Takıma maddi destek oluyor mu?

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımların da mücadele ettiği Efeler Ligi’nde mücadele etmemize rağmen maalasef üzülerek söylüyorum beklediğimiz maddi ve manevi desteği göremedik. Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in bizlere büyük katkısı oldu, biz istiyoruz belediye başkanlarımız da, Urfalı iş adamlarımız da bu takıma sahip çıksınlar. İnşallah ikinci yarıda beklediğimiz maddi ve manevi desteği yanımızda görürüz.

 

Taraftarların desteği oluyor mu?

Salon sporları olmasına rağmen maçlarımızın sporseverler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyebilirim. Ancak bu yetersiz geliyor, maçlarımız ücretsizdir, bu nedenle ikinci yarıda tüm sporseverlerimizi GAP Arena Spor Salonu’na bekliyoruz. Onların vereceği destekle başarılı sonuçlar alıp, ligde kalmayı hedefliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195