Title of a News Article

Şanlıurfaspor 3 puana odaklandı

.

Şanlıurfaspor 3 puana odaklandı
banner206

Şanlıurfaspor, yarın sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Ali Tandoğan, taraftarlara çağrı yaparak, “Bu maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 16. Haftasında yarın saat 13.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek olan Urfaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktörümüz Ali Tandoğan yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Hedefli el ve ayak top oynayarak idmana devam eden oyuncular, daha sonra 5’e 2 dar alanda pas çalışması ve taktiksel çalışma yaptı. Neşeli geçen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

İdmanı Kulüp Başkanı Emin Yetim, Kulüp Başkan Vekili Giray Küçük ve Tesislerden Sorumlu Yönetici Ahmet Bulut izledi.

 

Tandoğan’dan taraftara çağrı

Teknik Direktör Ali Tandoğan, ilk yarıda sahalarında son maça çıkacaklarını belirterek, “Bu maçı oynadıktan sonra tek haftamız kalıyor. Rakiplerimizden uzaklaşmamak açısından bu 2 maçı da kazanmamız gerekiyor. Tamamıyla taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olduğu bir haftadayız, belki de maçı bize onlar aldıracak. Onlardan ricam; Bu maçta bizi desteklesinler. Takımın havası iyi, inşallah istediklerimizi saha yansıtır galibiyetle ayrılırız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2017, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142