Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan orta sahaya takviye

Şanlıurfaspor'dan orta sahaya takviye
banner206
Şanlıurfaspor, orta sahayı Spor Toto 2.Lig ekibi Bandırmaspor'dan transfer ettiği Onur Bilgen ile güçlendirdi.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşan Şanlıurfaspor, önümüzdeki günler içinde Onur'a resmi imzayı attıracak.

Futbola İzmirspor altyapısında başlayan Onur Bilgen, Muğlaspor ve Turgutreis Belediyespor'da oynadıktan sonra geçen sezonun başında Bandırmaspor'a transfer olmuştu. Bordo-beyazlı takımda, 32 karşılaşmaya çıkan başarılı oyunu rakip fileleri sadece Türkiye Kupası'nda oynanan Kahramanmaraşspor maçında penaltıdan sarsabilmişti.

Onur, son 3 yıldaki çıkışını da taçlandırmış olacak. 2012-13 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de oynayan istikrarlı oyunu, geçen sezonu 2.Lig'de geçirdikten sonra PTT 1.Lig'e adımını atmış olacak.

Şanlıurfaspor, daha önce Rodrigo Tello, Veli Kızılkaya, Abdülkadir Özgen, Hüsnü Başkurt, Serhat Koç, Berkan Karadeniz, Göksu Alhas, Gökhan Alsan, Bora Körk, Yusuf Akyel, Kenan Karışık, Kubilay Sönmez, Hüseyin Tok, Serdar Özbayraktar ve Marius Nicula'yi renklerine bağlamış, takımın başına da geçen sezon PTT 1.Lig'de İstanbul Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Cihat Arslan'ı getirmişti.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195