Title of a News Article

Şimşek'ten açıklama geldi!

.

Şimşek'ten açıklama geldi!
banner206

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek, Gaziantep B.B.Spor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin galibiyeti getirdiğini söyledi.

Şimşek, yazılı açıklamasında, Tüm Şanlıurfa olarak el ele verdik ve galibiyet geldi dedi.

Birliktelik ile ilgili hafta içi yaptıkları açıklama ve görüşmelerin sonuç verdiğini ve bu tür davranışların tüm Urfa üzerinde etkili olduğunu ifade eden Şimşek, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan galibiyette tüm Urfalıların emeği vardır. Kötü günler geçirdiğimiz bugünlerde tüm çağrılarımız sonuç verdi ve kenetlenerek istediğimiz galibiyete ulaştık. Bu birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini arzuluyoruz. Urfalılara yakışanda bu olacaktır.

Aldığımız galibiyetten dolayı emeği geçen herkesi kutluyor ve bu serinin devam etmesini diliyorum. Urfalılar olarak birleşirsek bizi kimsenin yıkamayacağını biliyorum. El birliği ile tek yürek olalım ve Şanlıurfasporu istenilen seviyeye hep beraber çıkaralım. Bu takım birkaç kişinin değil 2 milyon Urfalının takımıdır” diye konuştu.

Başkan Şimşek, Özellikle Bakanımız Faruk Çelik, Şanlıurfa Vali İzzettin Küçük,

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve katkısı olan herkese tek tek teşekkür etti.

Herkesin ayrı ayrı katkılarının olduğunu belirten Kulüp başkanı Şimşek, “Katkısı olanlar bu galibiyetin mimarıdır” dedi.

Şimşek ayrıca, Gaziantep B.B.Spor maçında stadı dolduran tüm taraftarlara da teşekkür ederken, 90 dakika boyunca centilmence takımı destekleyen cefakar taraftarımızı da ayriyeten kutlamak istiyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195