Title of a News Article

Spor Tempo ekibi neden siyah giydi?

OLAY TV ekranlarında her Pazartesi canlı olarak yayınlanan Spor Tempo programında yorumcular siyah giyerek yayına çıktı. Spor Tempo ekibi, hem kötü günler geçiren Gaziantep futbolunu protesto etmek adına hemde dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’i anmak adına siyah giyerek program yaptılar.

Spor Tempo ekibi neden siyah giydi?
banner206
 Spor Tempo ekibi’nden Mustafa Teke, Kenan Yücel ve Murat Atay, hem Gaziantep futbolunun geldiği noktayı protesto etmek adına, hemde Ankara’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’i anmak adına siyah gömlek ve siyah ceketlerini giyerek canlı yayına çıktılar.

Spor Tempo ekibi, Ankara’da yaşamını yitiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’in vefatından duydukları üzüntüyü dile getirirken, “Gaziantep ve siyaset çok değerli bir vekili kaybetti. Yılların tecrübesi ve siyasette çok sevilen bir milletvekilini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Gaziantep için önemli bir isimdi. Abdülkadir Yüksel’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Ak Parti ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142