Title of a News Article

UEFA'dan flaş karar! 1 hak daha...

Uluslararası Futbol Birliği Kurulu, maçın uzatmaya gitmesi durumunda takımlara bir oyuncu değişikliği hakkı daha tanınmasına izin vermişti. UEFA da yeni kuralı resmen duyurdu.

UEFA'dan flaş karar! 1 hak daha...
banner206
Geçtiğimiz aylarda Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), önemli bir kural değişikliğine imza atmıştı.

Futbol kurallarını belirleyen kurum müsabakaların uzatmaya gitmesi halinde 4. oyuncu değişikliği hakkını tanıyan yetkiyi vermişti. Kural şimdilik 2018 Dünya Kupası'nda uygulanacak.

UEFA da resmen açıkladı

UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde yarış devam ettiği için bu sezon kuralı uygulamayacak. Ancak gelecek sezon bu organizasyonlarda maçın uzaması durumunda 4. oyuncu değişikliğini görebileceğiz.
21:45 tarih oldu

Şampiyonlar Ligi'nde 21:45 durumu tarih oldu. Avrupa saatine göre 18:55 ve 21:00 olarak belirlenen saatler Türkiye'ye olumsuz yansıdı. UEFA'nın yaptığı değişiklikle birlikte Şampiyonlar Ligi maçları, gelecek sezondan itibaren TSİ 23:00 ve 00:00'da başlayacak.
Devre arasında 3 oyuncu kuralsız alınacak

Bir diğer değişiklik de devre arası transfer dönemlerini ilgili. Artık kulüpler kış transfer döneminde 3 yeni oyuncuyu kadrolarına kuralsız ve rahat bir şekilde ekleyebilecek. Geçmişte Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde başka bir kulüpte oynama sınırlaması vardı.

yenisafak.com.tr

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195