Title of a News Article

Urfaspor bitti demeden bitmez

Urfaspor bitti demeden bitmez
banner206

TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor ligin 8. Haftasında kendi sahasında yakın takipçisi olan Sakaryaspor ile berabere kaldı 

11 Nisan Stadyumundaki karşılaşmayı yaklaşık 10 bin civarında taraftar izledi. 

Müsabakanın henüz 4. Dakikasında Sakaryaspor orta sahadan kullandığı serbest vuruşla Beykan Şimşek kafasıyla topu ağlarla buluşturdu. 

Dakika 11. Şanlıurfaspor beraberliği yakaladı. Artun Akcakın topu ağlarla buluşturdu ve takımına beraberliği getirdi. 

Dakika 36. Sakaryaspor bir kez daha öne geçti. Ramazan Çevik takımın 2. Golünü kaydeden isim oldu.

Ilk yarı sonucu Şanlıurfaspor 1 Sakaryaspor 2

Müsabakada ikinci yarı başladı...

Şanlıurfaspor Sakaryaspor maçında ortam bir hayli gerildi. Gol arayan Şanlıurfaspor aradığı gölü bir türlü bulamadı. Kontra atağa çıkan Sakaryaspor Şanlıurfasporlugolcüler tarafından önlendi fakat sarı yeşilli ekipte pozisyona faulle giren oyuncu kırmızı kart yedi. Takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın kalan dakikalarında ev sahibi takım rakibi karşısında 10 kişi ile mücadele ediyor. Maçın hakemi Murat Erdoğan taraftarlardan yoğun protestoya tutuluyor. 

Dakika 84. Şanlıurfaspor aradığı gölü Hüseyin Kala ile buldu. Kontra atağa çıkan sarı yeşilli ekip sol kanattan açılan orta gölü buldu. Hüseyin Kala topu sağ ayağıyla durdurup solla vurdu ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti. 

Dakika 90 maç sonucu 2-2

Iki defa yenik duruma düşen Şanlıurfaspor müsabakayı 2-2lik skorla tamamlandı. Namağlup Şanlıurfaspor ligdeki çıkışını bu hafta beraberlikle sürdürdü. 



Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142