Title of a News Article

Urfaspor, Doğu ve Güneydoğu'da bir ilki başardı

.

Urfaspor, Doğu ve Güneydoğu'da bir ilki başardı
banner206

 Şanlıurfaspor adını taşıyan Facebook sayfaları kapatılarak mavi tık taşıya  Şanlıurfaspor resmi sayfası ile birleştirildi.

HABER:UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor taraftarları tarafından uzun yıllardır kurulan ve resmi sayfa görüntüsü veren Facebook'taki Şanlıurfaspor adını taşıyan sayfalar, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulunun talebi doğrultusunda kapatıldı. Kapatılan sayfalardaki beğeniler de ma ı tık taşıyan Şanlıurfaspor sayfasına eklendi. Bu eklemelerle birlikte 174 Bin beğeniye ulaşan Şanlıurfaspor resmi sayfası, beğeni sayfası olarak birçok Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarını geride bırakırken,  aynı zamanda Doğu ve Güneydoğu Bölgesindeki kulüpler arasında 1. Oldu.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, konuyla ilgili Urfastar'a yaptığı açıklamada, yönetim kurulu kararıyla bu facebook sayfalarının kapatıldığını belirterek, bundan sonra Urfaspor taraftarlarının kulüple ilgili en güncel haberleri kendilerinin mavi tıklı Şanlıurfaspor resmi sayfalarından takip edilmesini istedi. Bağıban, ayrıca bu uygulamayı Twitter'de yapacaklarını belirterek, "Twitter'de de mavi tık aldık. Yakın zamanda diğer Şanlıurfaspor twitter hesaplarının da kapatılacağını düşünüyoruz" dedi.
Bu arada kapanmayan bazı sayfaların da önümüzdeki günlerde kapanması bekleniyor.

Mavi tık nedir?
Bazı Sayfa ve profiller Facebook tarafından doğrulanarak kimliklerinin gerçek olduğu bilgisi insanlara sunulmuştur. Bir Sayfa veya profilde mavi bir simge görürseniz, Facebook bu Sayfa veya profilin bu tanınmış kişi, medya şirketi veya markanın gerçek Sayfası veya profili olduğunu onaylanmış demektir. Bir Sayfada gri bir simge görürseniz, Facebook bu Sayfanın bu işletme veya kuruluşun gerçek Sayfası olduğunu onaylanmış demektir.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195