Title of a News Article

Urfaspor yarın start verecek

.

Urfaspor yarın start verecek
banner206

Şanlıurfaspor, sezonun ilk maçında sahasında konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. 

ABDÜSELAM YAVUZ
PTT 1. Lig’de 2015-2016 futbol sezonu için hazırlık kampını Bolu Termal Otel’de tamamlayarak 3 gün izne ayrılan Şanlıurfaspor’lu futbolcular, yarın Urfaspor Tesisleri’nde bir araya gelecek. Sarı-Yeşilliler, ligin ilk maçında GAP Arena Stadyumu’nda oynayacakları Adanaspor maçının hazırlıklarına da yarın start verecek.

 

Korukır; “3 Puan hesapları yapıyoruz”

Şanlıurfaspor Tenik Direktörü Engin Korukır, yeni sezon hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Kamp döneminin çok verimli olduğunu dile getiren Korukır, “Lige Adanaspor maçıyla başlayacağız. Bu maçın hazırlıklarına da yarın başlayacağız. Adanaspor maçını kazanıp lige 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Yönetiminin iyi bir kadro kurulabilmesi için yoğun çaba gösterdiğini de dile getiren Korukır, “İyi bir kadro ile sezona başlayacağız. Adanaspor maçında tüm taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın vereceği destekle Adanaspor maçını da 3 puanla kapatmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195