Title of a News Article

Başkan Aksoy'dan bir proje daha...

Başkan Aksoy'dan bir proje daha...
banner206

Bozova Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bay-Bayan taziye evi ve yeni soğuk hava deposu çalışmalarını Başkan Aksoy yerinde inceledi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, söz verdiği projeleri bir bir gerçekleştiriyor. Merkez ve kırsal mahalleler de eksiksikleri yerinde inceleyerek gerekli talimatları veren Başkan Aksoy vatandaşın beklentilerini de yerine getiriyor.
Başkan Aksoy, Bozova İlçesinin merkez mahallelerinden Yavuz Selim Mahallesinde de yer alan eski soğuk hava deposu yerine yapılacak olan Bay-Bayan taziye evi ve yeni soğuk hava deposu projesini yerinde inceledi. Proje aşaması devam eden yapi en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacak.
İnceleme sonrası açıklamalar da bulunan Başkan Aksoy; ''vatandaşlarımızın beklentilerini, eksikliklerini tespit ederek bir bir yerine getiriyoruz. Özellikle taziye evi açısından bir eksiği tamamlayarak vatandaşların kötü ve iyi günlerinde yanlarında olmayı hedefliyoruz. Bozova halkınin huzuru ve mutluluğu için bu tür projelerimize devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195