Title of a News Article

Başkan Atilla'dan duygu dolu sözler

Başkan Atilla'dan duygu dolu sözler
banner206
 Başkan Atilla: Biz yeri geldiğinde mazlumla ekmeğimizi de paylaşmasını da biliriz

Ceylanpınar'da Rahmet Derneği ile Ceylanpınar Belediyesi tarafından fırında günlük üretilen binlerce ekmek, ihtiyaç sahibi Suriyeli ve Türk vatandaşlara dağıtılıyor.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yansıtan ve vatandaşların sadece iyi günlerinde değil her gününde yanında olan Ceylanpınar Belediyesi muhtaçlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. İlçe sınırları içerisinde bulunan Kuveyt-Türk Fırını'nda Rahmet Derneği ve Ceylanpınar Belediyesi işbirliği ile günde binlerce Suriyeli mülteci ile ihtiyaç sahibi Ceylanpınarlı vatandaşlara ekmek dağıtılıyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Kuveyt-Türk Fırını'na giderek incelemelerde bulundu ve vatandaşlara ekmek dağıttı.

Başkan Atilla'yı gören vatandaşlar ise yapılan ekmek yardımın dolayı teşekkür etti.

"SAYIMIZ 500 AİLE İLE DE SINIRLI KALMAYACAK"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, şu ada 500 aileye ekmek dağıtımı yapıldığını ve zamanla bu sayının da artacağını ifade etti. Atilla, " Fırını'nda Rahmet Derneği ve Ceylanpınar Belediyesi işbirliği neticesinde Ceylanpınar'daki mağdur Suriyeli ve Türk ailelere ekmek dağıtıyoruz. 500 tane ailemiz bulunuyor. 50 tane aileye haftanın üç günü ekmek dağıtımı yapıyoruz. Zamanla bu sayıyı yükseltmeyi de düşünüyoruz, sayımız 500 aile ile de sınırlı kalmayacak. İlçenin her yerindeki mazlum aileye kadar ulaşmak en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. Rahmet Derneği ekmeği bize ulaştırıyor, ailelerin tespiti ve dağıtım işini ise biz üstleniyoruz. Biz yeri geldiğinde mazlumla ekmeğimizi de paylaşmasını da biliriz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195