Title of a News Article

Yukarı Taşyalak Camili Kültür Evinde sona gelindi

Yukarı Taşyalak Camili Kültür Evinde sona gelindi
banner206
 Ceylanpınar Kırsal Mahallelerinden Yukarı Taşyalak'ta Ceylanpınar Belediyesi ve Vatandaşlar tarafından İMC usulüyle yapılan Camili Kültür Evinin hizmete açılmasına az bir zaman kaldı.

Camili kültür evinin son eksiklikleri giderilirken çalışmalar hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, Yukarı Taşyalak mahallesinin ilçenin en büyük kırsal mahallelerinden olduğunu söyledi. İMC usulüyle mahallede bir kültür evi ile bir camili kültür evinin yapıldığını belirten Bayol, "Mahalle halkımızdan gelen talepler doğrultusunda belediye başkanımız Menderes Atilla'nın talimatlarıyla mahallemize İMC usulüyle bir kültür evi, bir tane de camili kültür evi yapmış bulunmaktayız. Camimizin bugün pencere ve kapıları takılmaktadır. Önümüzdeki günlerde kalan eksiklikler giderilip camimiz hizmete açılacaktır." dedi.

Yukarı Taşyalak sakinlerinden Cemil Bahurşah da belediye tarafından mahallede iki kültür evi yapıldığını belirterek yapmış oldukları hizmetlerden dolayı belediye başkanı menderes Atilla'ya teşekkür etti.

Hasan Akan ise Ceylanpınar Belediyesi'nin mahallelerinden yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Hizmetlerinden dolayı belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195