Title of a News Article

Akçakale anayolu hizmete açılıyor...

Akçakale anayolu hizmete açılıyor...
banner206

Gidiş-dönüş çift yönlü yol genişletme çalışması yapılan Akçakale anayolunda asfalt çalışmalarında da sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Akçakale’nin giriş yolunu tamamlıyoruz. Asfalt çalışmasının 3-5 gün işi kaldı” dedi.

Akçakale’yi modern ulaşım ağına kavuşturan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçenin giriş yolu da artık çift şeritli olarak hizmete açılıyor.

Bolatlar-Sevimli mahalleleri arasında yol genişletme çalışmaları yapıldı. Gidiş-dönüş olmak üzere yol çift şeritli hale getirildi. Başkan Yalçınkaya da sıcak asfalt seriminin yapılmaya başlandığı yolda incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yalçınkaya çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

Resim önizlemesi

“AKÇAKALE BÖLGENİN MUHTEŞEM BİR İLÇESİ OLACAK”

Başkan Yalçınkaya önümüzdeki günlerde yolun hizmete açılacağını da müjdeleyerek “Akçakale’nin giriş yolunu tamamlıyoruz. Akçakale’nin anayol asfaltı 4 şerit gidiş, 4 şerit dönüş olmak üzere 8 şeritli olarak halkımızın hizmetinde olacak. Başından beri hedeflediğimiz sınırda yıldız bir ilçe. Yıldız ilçenin hemen girişinde bir Balıklıgöl… O da 2 aya kadar bitecek. İşin yüzde 80’ini bitti. Asfalt çalışmasının da 3-5 gün işi kaldı. Şehri yollarıyla , içme suyuyla, doğalgazıyla, alt ve üst yapısıyla tamamladık. Akçakale bu bölgenin muhteşem bir ilçesi olacak. Sınır kapısı da çalıştığında burasıyla hiçbir ilçe yarışamaz. Kaynakları, imkanları, ihracatı, ithalatı hepsini bir araya getirdiğimizde burası bir cazibe merkezi olacak. Cazibe merkezi olarak insanımıza hizmet edecek. Hayırlı olsun” dedi.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195