Title of a News Article

Akçakale'de tek tip uygulamaya geçildi

Akçakale'de tek tip uygulamaya geçildi
banner206

Cadde ve sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında tek tip renk ve tek tip tabela uygulaması başlattıklarını duyuran Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Şehre bir bütünlük havası vereceğiz” dedi.

Akçakale Belediyesi’nce alt ve üst yapı çalışmalarıyla tarihi değişimler yaşanan ilçede kent estetiğine yönelik ‘tek tip renk, tek tip tabela’ uygulaması başlatıldı.

Doğalgaz ve içme suyu projeleri için alt yapı çalışmalarının yürütüldüğü cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Bir yandan yollara kilitli parke döşenirken bir yandan da asfaltlama yapılıyor. Bu çalışmaların yanı sıra kent estetiğine de önem veren ve görüntü kirliliğinin de son bulmasını isteyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ‘tek tip renk, tek tip tabela’ uygulaması başlattı. Bu kapsamda cadde ve sokaklarda kaldırım ve duvarlar belediyenin kurumsal renkleri olan turkuaz ve beyaz renklere boyanırken, tabelalarda tek tipleştiriliyor.

Başkan Yalçınkaya da beraberinde meclis üyeleri ve muhtarlarla çalışmaları yerinde inceledi.  

BAŞKAN YALÇINKAYA: 3 AYDA BİTİRECEĞİZ

En geç 3 aya kadar şehrin yeni görünümüne kavuşacağını belirten Başkan Yalçınkaya “Akçakale’nin cadde, sokak iyileştirilmesi çalışmalarına başladık. Hedefimiz cadde ve sokakları tek renk; turkuaz-beyaz Akçakale’nin renklerine büründürmek. Bir bütünlük halinde bir şehir havası vereceğiz. Bu çalışmaları da 2-3 ayda bitireceğiz. Akçakale’ye hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195