Title of a News Article

Yalçınkaya ile Akçakale'ye modern caddeler...

Yalçınkaya ile Akçakale'ye modern caddeler...
banner206

Akçakale’de doğalgaz ve içme suyu projeleri nedeniyle tahrip olan cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışması yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Akçakale’ye son derece mükemmel, modern ve müreffeh cadde-sokaklar yapıyoruz” dedi.

Akçakale’deki cadde ve sokaklarda yol revizyon çalışmaları son sürat devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sayesinde ilçeye kazandırılan doğalgaz ve içme suyu projeleri nedeniyle alt yapı çalışmaları yürütüldü. Çalışmalarda yollarda tahribat oluştu. Yollarda revizyon çalışmaları da hızlı bir şekilde başlatıldı. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler parke taşı döşeyerek cadde ve sokaklardaki yolları modern hale getiriyor. Ekipler son olarak Atatürk Mahallesi Kule Sokağı’nda revizyon çalışmalarına başladı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: MUAZZAM İŞLER YAPTIK

Başkan Yalçınkaya beraberinde Başkan Yardımcısı Halef Karataş ile çalışmaları yerinde inceledi. İlçenin modern yollara kavuştuğunu belirten Başkan Yalçınkaya “Göreve geldiğimiz günden beri Akçakale’nin hem alt hem üst yapısını kendisine, büyükşehirlere yakışır şekilde düzenlemeye çalışıyoruz. Bugüne kadar ilçenin su ve doğalgazını bağladık. Yollar tahrip oldu. Tahrip olan yolları düzenliyoruz. İnşallah yılbaşına kadar mahallenin bütün sokaklarını bitirmiş olacağız. Akçakale’ye son derece mükemmel, modern ve müreffeh cadde-sokaklar yapıyoruz. Bugüne kadar çok muazzam işler yaptık. İnşallah devamını da getireceğiz, hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya mahalle sakinleriyle de görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195