Title of a News Article

Yalçınkaya yeni başhekimi ziyaret etti

Yalçınkaya yeni başhekimi ziyaret etti
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Akçakale Devlet Hastanesi yeni başhekimi Op. Dr. Mehmet Gümer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak “Canla başla sağlık hizmetleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Akçakale Devlet Hastanesinde Başhekim Doktor Emre Altıntaş yerine Başhekim Yardımcısı Şanlıurfalı Operatör Doktor Mehmet Gümer’in atanmasının ardından Başkan Yalçınkaya hastaneye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyareti kapsamında yeni Başhekim Op. Dr. Gümer ile bir araya gelip hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Yalçınkaya sağlık hizmetleri için tam destek mesajı verdi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Emre Altıntaş hocamız bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Çok büyük gayretlerini, hizmetlerini gördük. Genç bir kardeşimiz görev başında. Bundan sonraki çalışmaları o yürütecek. Biz de belediye olarak, bir başkan, bir abisi ve bir doktor babası olarak canla başla sağlık hizmetleri için elimizden geleni yapacağız.

Pandemiden dolayı şartlar bütün dünyada maalesef çok kötü. Cephe hattında doktorlar var. Kendilerine minnettarız. Canlarını ortaya koyuyorlar. Arkasından ateş hattında belediyeler var. Gece gündüz hizmet veren belediyeler de bu ateşin içerisinde. Yakın zamanda bu pandemi felaketi biter. Hayat normal akışına döner ve inşallah herkese huzur ve sükûnet içerisinde yeni bir hayat diliyoruz herkese. “

BAŞHEKİM GÜMER: HER ZAMAN YANIMIZDA…

Ziyaret ve desteklerinden dolayı Başkan Yalçınkaya teşekkür eden Başhekim Op. Dr. Gümer ise “Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman her ihtiyacımızda belediye olarak yanımızda olduklarından dolayı teşekkür ederim. Desteğinin devam edeceğinden şüphemiz yok” dedi.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195