Title of a News Article

Dayı yeğen kavgasında acı son..

Dayı yeğen kavgasında acı son..
banner206

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşayan Urfa Suruç nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen Abdullah Ö (dayı) ve yeğeni Ömer Ö. arasında çıkan silahlı kavga acı sonla bitti. Yeğen Ömer, pompalı silahlı yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Acı olay, dün öğle saatlerinde Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Ocaklar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi ve daha öncede husumetli  olan Suruç nüfusuna Abdullah Ö. ve yeğeni Ömer Ö. arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve çıkan kavgada dayı Abdullah Ö, yeğeni Ömer'i pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Karın bölgesine isabet eden pompalı tüfeğin saçmaları ile ağır yaralanan Ömer Ö., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Dr Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yeğenini vuran Abdullah Ö. ise olay sonrası aracıyla bölgeden uzaklaşarak izini kaybettirdi.

Hastaneye kaldırılan Ömer Ö., gece saatlerinde durumu ağırlaştı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Ömer kurtarılamadı.
Talihsiz gencin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilecek ve Cenazenin Asri Mezarlık'ta defnedileceği öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142