Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan resmi açıklama yapıldı...

Şanlıurfaspor'dan resmi açıklama yapıldı...
banner206

Bu sabah istifa ettiğini ilan eden Şanlıurfaspor teknik direktörü Gürses Kılıç ile kesin olarak yollar ayrıldı. Kulüp Başkanı Emin Yetim yazılı bir basın açıklaması yaparak istifayı doğruladı ve Gürses Kılıç'a vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor'da teknik direktör Gürses Kılıç'ın istifası bugün Urfa'nın gündemini meşgul eden konulardan birisi oldu.

İstifanın nedeniyle ilgili Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim bir yazılı bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Karşılıklı olarak yolların ayrıldığını belirten Yetim, açıklamasında şunları söyledi;

"Şanlıurfa'nın en büyük ailesi olan Şanlıurfaspor Kulübümüz; bu yıl birlik ve beraberlik içerisinde Şampiyonluk inancı içerisinde adımlar atmaya devam etmektedir. Sezon arasında kurumsal yapı ile ilgili gelişme gösteren kulübümüzde, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Şanlıurfa'mızın futbolda hak ettiği yerlere gelebilmesi için yoğun çaba içerisinde olduk.  Daha geçtiğimiz sezon bir takım kişilerin "Bu takım Kümeye Düşer" dedikleri Şanlurfaspor'umuz için yine gece gündüz demeden yerinde ve noktasal transferler gerçekleştirdik. Tüm maddi imkansızlıklara rağmen elini değil gövdesini taşın altına koyarak Şanlıurfaspor'un başarısı için emek veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim. Geldiğimiz süreçte yine daha geçen yıla kadar "Bu takım Küme Düşer" denilen Şanlıurfaspor'umuz deplasmanda beraberliği dahi içine sindiremeyen bir inançla sahada varlığını ortaya koymuştur. Bu başarı futbolcularımızın olduğu kadar, yönetim kurulumuzun, cefakar personelimizin ve en büyük yapıtaşımız olan taraftarımız sayesindedir. Her zaman dediğimiz gibi Şanlıurfaspor'un sahibi Şanlıurfalıların kendisidir. Bu emaneti en iyi şekilde korumak ve takımımızı daha iyi yerlere getirebilmek için çözümü bulmak adına elimizden geldiği kadar uyum sorununu aşmak istediğimiz Teknik Direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararını almış bulunmaktayız. Kulübümüz bugün kurumsal anlayış ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizin beklentilerini dikkate alarak gelecek planlarına kaldığı yerden devam edecek ve Şampiyonluk yolunda elinden geleni yapacaktır. Tüm bu anlayışla Şanlıurfaspor Ailesi adına Gürses Kılıç'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz."

Yapılan bu açıklamanın ardından, yeni teknik direktörün kimin olacağı ise henüz bilinmiyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142