Title of a News Article

Siverek'te ki olayın failleri yakalandı

Siverek'te ki olayın failleri yakalandı
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hafta sonu meydana gelen ölümlü kavgada firar eden 4 şüphelinin yakalandığı öğrenildi.

Siverek ilçesinde iki aile arasında yer anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi ise yaralanmıştı. Cumartesi günü meydana gelen kavgada firar eden 4 şüphelinin Suriye'ye kaçacağı yönünde bilgilere ulaşıldı. Yapılan teknik takip sonucunda Hilvan Diyarbakır karayolunda yapılan uygulama sonucunda bulundukları araç içerisinde yakalanan şahıslar gözaltına alındı. Araçta birde uzun namlulu kaleşnikof marka silah bulundu.

URFA VALİLİĞİ AÇIKLADI 

Konuyla ilgili olarak olaya karışan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan olan şahısların yakalanmasıyla ilgili Şanlıurfa Valiliği'nden yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"22 Mayıs 2021 tarihinde 09.30 sıralarında İlimiz Siverek ilçesi Taşlı Mahallesinde akraba iki aile arasında meydana gelen silahlı kavga olayının A.D., M.D., B.D. ve H.D. adlı firari şahısları, Suruç ilçemizden Suriye ülkesine kaçacakları yönünde edinilen bilgiler üzerine; 24 Mayıs 2021 günü yapılan fiziki takibin ardından Hilvan – Diyarbakır karayolunda düzenlenen operasyon sonucu kaçmaya çalıştıkları aracın içerisinde bir adet kaleşnikof piyade tüfeği ile birlikte yakalanmışlardır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195