Title of a News Article

Vali Erin Baş Sağlığı Diledi

Vali Erin Baş Sağlığı Diledi
banner206

Resmi izne ayrıldığı sırada Memleketi Bursa'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ile ilgili bir taziye mesajı yayımlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, "Derin üzüntü içerisindeyim" dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ile ilgili mesajında şunları söyledi: "Memleketi Bursa’da bulunduğu sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Siverek Kaymakamımız Hasan ONGU’yu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. 2006 yılından itibaren mülki idare amirliğine intisap ederek, yurdumuzun dört bir yanında başarıyla görev yapan ve son olarak görevlendirildiği Siverek ilçesinde kısa sürede halkın gönlünde taht kuran değerli meslektaşımızın, görevini layıkıyla yaptığına, devletine ve milletine bağlı olduğuna şahidiz.

Birlikte çalışmaktan büyük onur duyduğum, genç yaşta aramızdan ayrılan Hasan ONGU kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, akrabalarına, çalışma arkadaşlarına, mülki idare amirleri camiamıza ve tüm Siverek halkına başsağlığı diliyorum.Mekânı cennet olsun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195