Title of a News Article

Urfa'da tefeci operasyonu

Urfa'da tefeci operasyonu
banner206
URFASTAR

Şanlıurfa'da, bu sabah tefecilere yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. 9 ayrı adrese yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. 

Şanlıurfa il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Müdürlüğü ekiplerince tefecilere yönelik eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleşti. 

Belirlenen adreslerinde baskın sonucu 5 kişi gözaltına alındı. Araması olan kişinin ise adreslerinde olmadığı tespit edildi. 

Baskın yapılan ev ve işyerlerinde silah, tapu senet ve elektronik cihazlar ele geçirildiği öğrenildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yazılı açıklamada ise şunlar denildi;

"KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Tefecilik suçunun önlenmesine yönelik yürütülmekte olan çalışmalarda;

İlimiz merkezinde Tefecilik suçunu işledikleri değerlendirilen 7 şahsın yakalanabilmesi ile suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik bugün ilimiz merkezinde bulunan 7 ikamet ve 2 işyeri olmak üzere toplam 9 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş,

Gerçekleştirilen operasyon neticesinde 5 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 2 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

Yapılan aramalarda 1 adet alacak verecek defteri, 1 adet araç satış sözleşmesi, 2 adet senet, 1 adet tapu ve 1 adet laptop ile ayrıca 8 adet ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız Baretta marka 7.65mm tabanca, tabancaya ait sarjör ile 25 adet fisek ele geçirilmiştir. Adli tahkikat devam etmektedir." 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195