Title of a News Article

Viranşehir'de koyun hırsızlığı!

Viranşehir'de koyun hırsızlığı!
banner206

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde koyunları çalınan mağdur vatandaşın imdadına JASAT ekipleri yetişti.

Hayvan hırsızlığı olayı geçtiğimiz Perşembe günü Harpuz kırsal mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde A.A'nın ahırına giren hırsızlık şüphelisi 2 kişi burada bulunan toplamda 28 küçükbaş hayvanı kamyonete yükleyerek çaldılar. Sabahın erken saatlerinde ahırın boş olduğunu gören A.A, büyük şok yaşadı. Durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi sonrası geniş çaplı soruşturma başlatıldı. JASAT ekiplerinin başlattığı çalışma sonucunda olayın yaşanmasından 2 gün sonra çalınan koyunların yerini tespit etti. İlçeye bağlı Kemerli mahallesinde bir çoban tarafından kaçırıldığı öğrenilen 28 koyun arazide otlatırken ele geçirildi.

Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi çoban M.K, suçu tek başına işlemediğini ve R.E ile birlikte koyunları çaldığını itiraf etti.

Gözaltına alınan 2 şüpheli Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, çalınan koyunlar ise sahibine teslim edildi. 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise 'Yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.' denildi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195