Title of a News Article

Erdoğan'dan flaş petrol açıklaması

Erdoğan'dan flaş petrol açıklaması
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni'nde konuştu. Konuşmasında Türkiye'nin petrol ve doğal gaz faaliyetlerine dikkat çeken Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz 540 milyar metreküp doğal gaz ile yeni bir dönemi başlattık" dedi.

Erdoğan öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Togg'un açılışına katılmaması üzerinden tepki gösterirken " Gel, bir şeyler kaparsın, her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama Togg yok" ifadelerini kullandı.

"YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATTIK"

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Karadeniz'de keşfettiğimiz 540 milyar metreküp doğal gaz ile yeni bir dönemi başlattık. Hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan sınırlarımız içinde ve dışında petrol, doğal gaz arama faaliyetlerini yürütebiliyoruz. Son dönemde petrolle ilgili çeşitli illerimizden müjdeli haberler geliyor. Yurt içi petrol üretimimizi önümüzdeki yıl günlük 100 bin varile çıkartmayı planlıyoruz.

"HAMBURGER BURADA ÇOK AMA TOGG YOK"

İnşallah birkaç ay içinde Togg'u yollarımızda görmeye başlıyoruz. Davet edildiği halde Togg'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin km öteye hamburger yemeye giden vizontele muhalefetini ise kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel, bir şeyler kaparsın, her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama Togg yok.

Düşük faiz politikamızın enflasyona olumlu etkisini önümüzdeki dönemde göreceğiz. mynet.com

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195