Title of a News Article

Bu ilçede her tarafta çalışma var

.

Bu ilçede her tarafta çalışma var
banner206
 Siverek’te Hummalı Çalışmaları Devam Ediyor
Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince kent genelinde başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.
Büyükşehir Belediyesince ilçedeki alt yapı döşemesi tamamlanan Güney, Hacı Ömer ve Hasan Çelebi mahallelerindeki muhtelif caddelerde Siverek Belediyesi üst çalışmalarına başladı.
İlçenin farklı semtlerinde bulunan Siverek, Ahmet Arif ve Rüştü Küçük Ömer Caddelerinde, Fen İşleri Müdürlüğünce eski kilit taşları sökülerek sıcak asfalt çalışmasının alt yapısı hazırlanıyor.
Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, çalışmalardan dolayı ilçenin şantiyeye döndüğünü söyledi. Öncül, “Şuan Siverek ilçemizin dört bir yanında Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Siverek daha önce görmediği hizmetleri görmeye başladı. Ekiplerimiz an itibariyle 3 farklı noktada çalışmaya devam ediyor. Hacı Ömer, Hasan Çelebi ile Güney mahallelerinin farklı cadde ve sokaklarında sıcak asfalt öncesi kilit taşı sökümü yapılıyor. Bunun akabinde ise ivedi bir şekilde temizlik yapılarak yine aynı hızla PMT serimi yapılıp sıcak asfalt ile kaplanacak” dedi.
Sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan caddeleri gören Sivereklilerin olumlu yönde görüş beyan ettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Öncül, “Halkımız yapılanların farkında artık. Güzel hizmetlerin yapıldığını görüyor ve memnuniyetlerini bizlere iletiyor. Elbette bu memnuniyet bizlere onur veriyor ve bizleri mutlu ediyor. Bütün çabamız halkımızın ve vatandaşımızın memnuniyeti içindir” diye konuştu.
Öncül, devam eden çalışmaların Siverek’e hayırlı olmasını diledi.


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195