Title of a News Article

Kapalı mekanda açık alan açılışı...

Kapalı mekanda açık alan açılışı...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 38.000 M2’lik alana sahip olan “Birecik Kent Parkı” için açılış töreni düzenlendi. Hava muhalefeti nedeniyle açılış kapalı mekanda yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi  tüm kurum ve kuruluşlar ile birlikte Birecik'te gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Birecik Kent Parkı”nın Birecik’e hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya' nın törende yaptığı konuşmada, Şehir Parkı gibi alanların çoğalması, hatta Millet Bahçelerinin oluşturulmasının son derece önemli olduğunu belirterek, “Bizler Birecikliler olarak açılışını gerçekleştirdiğimiz bu parktan sonra ilçemizde daha geniş bir alan oluşturulacak olan Millet Bahçesinin de yapılacağı müjdesini almak istiyoruz. Kalabalıktan, trafikten ve gürültüden uzaklaşarak insanların bir nebze de olsa kendilerini doğayla, yeşille iç içe buldukları parklar, gelişmiş medeni yerleşim yerleri için artık bir lüks değil, bir zorunluluktur” dedi. Bu güzel eseri ilçemize kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Törene Birecik  Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı  Nihat Çiftçi, Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Mahmut Mirkelam, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı  Hüseyin Sert, Birecik İlçe Emniyet Müdürü  Levent Eker Birecik İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Harun Çetinkaya, Muhtarlar, siyasi parti, oda ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Birecik Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezinde düzenlenen açılış töreni, kurdele kesiminin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 01:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195