Title of a News Article

Bakan Selçuk ve Aslan ne görüştü?

Bakan Selçuk ve Aslan ne görüştü?
banner206
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bahçeşehir koleji Şanlıurfa okulları yönetim kurulu Başkanı Essum Aslan'ın tebrik etti. Bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere ilk yurt içi ziyaretini Şanlıurfa'ya yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bahçeşehir koleji Şanlıurfa okulları yönetim kurulu Başkanı Essum Aslan ile bir süre görüşerek eğitim ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. Başarılı iş kadını Aslan'ı tebrik ettiğini ifade eden Bakan Selçuk" Ülkemizde iş kadınları sayısının artmasından dolayı memnunum, Urfamızda Eğitim ve turizm alanında başarılı olan Essum Aslan ve ailesini kutluyorum"dedi.

GAZİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI...

Şanlıurfa'da temaslarını sürdüren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla katıldığı programda Kıbrıs gazisinin eşine bakır işlemeli fincan takımını hediye etti.


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir dizi ziyaret ve açılışlar dolayısıyla geldiği kentte, Şanlıurfa Valiliği tarafından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gaziler ve şehitler onuruna düzenlenen resepsiyona katıldı. Burada gaziler ve şehit yakınlarıyla sohbet eden Bakan Selçuk, şehit ve gazilerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini ifade etti. Hükümet olarak gazi ve şehitlere ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Bakan Selçuk, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından şehit ve gazi ailelerine özel ilgi gösterildiğini aktardı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk akşam Anadolu jet havayolu şirketi ile Ankaraya geçti. Bakan Selçuk'u Vali Abdullah Erin, BŞB Nihat Çiftçi, Ak il Başkanı Bahattin Yıldız, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ,Milli Eğitim il Müdürü Şerefettin Turan, bazı ilçe Belediye başkanları uğurladılar. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195