Title of a News Article

Bayık 'Eğitim Yolu Geleceğin Yoludur'

Hilvan Belediyesi, yeni yapılanma alanlarına bağlı olarak yol çalışmalarına devam ediyor.

Bayık 'Eğitim Yolu Geleceğin Yoludur'
banner206

 

Hilvan Belediyesi, yeni yapılanma alanlarına bağlı olarak yol çalışmalarına devam ediyor.

 

Yapılan çalışmalar kapsamında, alt yapıları tamamlanmış olan yeni yerleşim yerleri başta olmak eğitim alanlarının da bağlantı yolları kilitli parke taşı ile döşeniyor.

 

Hilvan'da Bağlar Mahallesinde bulunan ve bu sene eğitim ve öğretime yeni başlayan 32 derslikli, 1050 öğrenci mevcudu olan Sultan Abdülhamit Han Ortaokulunun bağlantı yollarını düzenleme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, eğitim yolu geleceğin yoludur diyerek şu ifadelere yer verdi;

'Hilvan'ın genelinde daha başlattığımız altyapı çalışmalarımızın büyük kısmı bitti. Altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde sokaklarımızı çamurdan arındırmak, temiz ve düzenli bir ortam için yaklaşık 680 bin metrekare kilitli parke taşı döşedik. Bütün yapılanların ardından her gün yenilenen Hilvan'da yeni yaşam alanlarının oluşması ile birlikte  birtakım ihtiyaçları da yine beraberinde getirmektedir. Yeni alanlarda ya da altyapının daha sonra tamamlandığı mahallelerde üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu noktada nüfusun artış gösterdiği ve ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni eğitim alanlarının oluşmasına neden olmaktadır. İlçemiz Bağlar Mahallesinde yeni yapılan bu yıl itibarı ile eğitim veremeye başlayan 32 derslik ortaokulumuz bulunmaktadır. Bu okula giden ve mahallenin merkez ortaokulu haline gelen okulda 1050 öğrenci eğitim görecektir. Bir çok farklı noktadan okula gelen evlatlarımızın temiz bir ortamda geliş ve gidişlerini sağlamak amacıyla belediye olarak bütün yol  bağlantılarını kilitli parke taşı ile döşedik. Belediye olarak daha önceden eğitime verdiğimiz önemi gün geçtikçe ileri taşıma gayreti içindeyiz. Bundan sonra da eğitim yuvalarımıza her türlü desteği ve katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Çünkü eğitimin yolu, geleceğimizin yoludur' dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195