Title of a News Article

TED Şanlıurfa damga vurdu

TED Şanlıurfa damga vurdu
banner206
 Şanlıurfa’da düzenlenen okullar arası yüzme müsabakalarında, TED Şanlıurfa Koleji öğrencileri 2 altın ve 2 gümüş madalya kazandı. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme müsabakalarına, TED Şanlıurfa Koleji öğrencilerinin başarısı damga vurdu. Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler, Küçük Kızlar ve Minikler kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalar sununda, TED Şanlıurfa Koleji öğrencilerinden Emirhan Aslan sırt üstü stilde, Duru Yağmur Çardak da serbest stilde altın madalyanın sahibi oldu. Eren İşlek kurbağa stilinde, Emre Akçadaşoğlu ise serbest stilde gümüş madalya elde ederek, TED Şanlıurfa ailesinin göğsünü kabarttı. 
Okul Müdürü Arif Kemal Şamat, TED Şanlıurfa Kolejinin, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerden sonra çeşitli spor dallarında elle ettiği derecelerle de fark yaratmaya devam ettiğini belirterek, “Yüzme alanında bizleri gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Okul olarak yüzme branşını çok önemsediklerini ifade eden Şamat, “Okulumuzda yarı olimpik tesisimiz var. Ben burada yetişecek sporcularımızla ilerleyen zamanda çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195