Title of a News Article

Urfa'da Zeynep öğretmen koronaya yenik düştü

Urfa'da Zeynep öğretmen koronaya yenik düştü
banner206

Şanlıurfa'da, merkez Haliliye İlçesinde bulunan Profilo ilk okulunda görev yapan 2 çocuk annesi Zeynep Öğretmen koronaya yenik düştü.

Edinilen bilgiye göre, Haliliye ilçesi Profilo İlk okulunda görev yapan Zeynep Dalkıran bir süre önce yaptırdığı test pozitif çıktı. Tedavi altına alındığı ve bu süre zarfında durumunun ağır olduğu belirlenen Zeynep Öğretmenin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bir yıldan fazladır pandemi nedeniyle okuldan uzak kalanlardan birisi olan Zeynep Öğretmen, uzun zamandan sonra açılan okullarda yeni eğitim öğretim yılında deyim yerindeyse öğrencilerini göremeden vefat etti.

Birçok kesim tarafından sevilen birisi olan Zeynep Dalkıran sevenlerini bir hayli üzdü.

Zeynep Dalkıran, memleketi Gaziantep'te 14 gündür hastanede tedavi görüyordu. Son 2 gün durumu kötüye giderek yoğun bakıma alınan Zeynep Öğretmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

​​​​​​MEMLEKETİNDE DEFİN EDİLDİ

Memleketi Gaziantep'te tedavi gören ve 14 gün sonra hayatını kaybeden Zeynep Dalkıran, bugün öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla Şahinbey ilçesinde bulunan Yeşilkent mezarlığına defin edildi.

KAYMAKAM ESEN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Haliliye ilçe kaymakamı Metin Esen de üzüntüsünü dile getirdiği paylaşımda şunları ifade etti;

"İlçemiz Profilo İlkokulu'nda görevli öğretmenimiz Zeynep DALKIRAN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Öğretmenimizin acılı ailesine, sevenlerine ve Milli Eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet etsin."

Urfastar ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dileriz.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2021, 17:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar Arslan
Yaşar Arslan - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner195