Title of a News Article

Memur-Sen gönüllülerinden açık çağrı

Memur-Sen gönüllülerinden açık çağrı
banner206

Gönüllü Memur-Sen üyelerinden yapılan yazılı açıklamada Memur Sen Konfederasyonu Başkanı Sayın Ali Yalçın’a açıkça çağrıda bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kıymetli Başkanımız, yıllardır memur emekçilerinin kazanımları için verdiğiniz mücadeleye biliyor ve takdir ediyoruz.

Tüm kesimler tarafından hayranlıkla izlenen , gerek muhalif gerekse iktidar çevrelerinde övgü alan yönetim anlayışınız örnek gösterilmektedir.

Sayın Başkanımız; Ne yazıkki oluşturduğunuz bu büyük birlik beraberlik ruhunu paranparça eden ve tamamen bir anlayış güdümündeki birkaç kişinin; adeta sendika ağası patronu havası ile yaptığı uygulamalar bu büyük konfederasyonumuza zarar vermektedir.

Çeşitli basın yayın organlarından çıkan ve hiçte gözardı edilemeyecek kadar önemli, ülke güvenliğini dahi ilgilendiren iddialar karşısında açıklama yapmak yerine , haber yapan yerleri “merdivenaltı” ”kıytırık” gibi ithamlar ile anlayış ve güdümlü düşüncelerini ortaya koyan bu kişiler hakkında tarafınızca gerekli inceleme yaptırılması zaruridir.

On yıllardır Önderliğinizde kazanılan kazanımların, oluşturulan birlik beraberlik ruhunun birileri tarafından bilinçli bir parçalanma, kurumları bölme, Bakanlıkları ve genel müdürleri biz yönetiyoruz gibi birzamanlarki gizli yapılanmayı çağrıştıran söylemleri bertaraf edeceğinize kuşkumuz yoktur.

En son bu iddialar için yapılan açıklama bile başlı başına rezalettir.Son günlerde iki genel Başkan yardımcısı ; yeni bir skandala imza atarak üyelerini memur emekçilerine “çalışanı “ olarak hitap etmiştir.adeta sendika patronluğu , ağalığını çağrıştıran bu ifadeler sendika üyeleri arasında çok büyük tepki çekmiştir.

Kişiler;iddialar için bir açıklama veya bir soruşturma çağrısı yapmak yerine ; klasikleşen “algı” psikolojik savunmasına sığınmayı tercih etmiştir.Tüm üyeler ,emekçilerimiz siz sayın başkanımuza bu iddialar için ciddi bir araştırma beklemektedir.

Ayrıca memurları “çalışanları”gibi gören bu zihniyeti taşıyanlardan sendikamızın acilen kurtulması gerekmektedir.Siz kıymetli Başkanımızın yönetimini zaafiyete uğratan bu davranışları sizinle paylaşmak ve size herzaman desteğimizi ifade etmek boynumuzun borcudur.MEMUR SEN GÖNÜLLÜLERİ

Kaynak: airlinehaber.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195