Title of a News Article

Bu fırsatı kaçırmayın!

Bu fırsatı kaçırmayın!
banner206


Türk Kızılayı KPSS'siz Çok Sayıda Memur Alımı Yapıyor!29 Mart 2018, 13:54

Türk Kızılayı KPSS şartı olmadan çok sayıda memur ve personel alımı yapıyor. Peki ilana ilişkin detaylar nedir, hangi pozisyonlara atama yapılacak?

Ülkemizin sağlık kuruluşları arasında Türkiye'nin dört bir yanında görevlerini sürdürmekte olan Türk Kızılayı üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü çalışanları için her gün çok sayıda kişiden kan bağışı ve organ bağışı almaktadır.

Sağlık ve yaşam ihtiyaçları konusunda sadece Türkiye'de değil yardıma muhtaç dünyanın dört bir yanındaki ülkesine yardım eli götüren Türk Kızılayı açık olan pozisyonlar içinde memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili ilanlar Kızılay tarafından hazırlanmakta ve yayımlanması için resmi internet sitesinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında Türk Kızılayının KPSS'siz çok sayıda memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türk Kızılayı iş ilanları için memur alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, gerekli sertifika ve belgelere sahip olmak, ekip çalışmasında başarılı olmak, bazı pozisyonlar için minimum düzeyde tecrübeye sahip olmak, empati ve duygusal bağ kurabilir olmak, yoğun iş temposuna ayak uydurabilir olmak, tercihen ilk yardım konusunda bilgili olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR? NASIL MÜRACAAT EDİLİR?

Türk Kızılayı çok sayıda memur alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nedir? Buna göre Bilgi Teknolojileri /Yardım Masası Uzmanı, Sağlık Uzmanı , Reporting/ Data Specialist , Case Worker, Doktor (Doktor 2018) , İdari İşler Personeli (Engelli), Tercüman, Program Proje Asistanı, Koruma Programı (Asistanı) , Yurtdışı Delegasyon Yetkilisi vb. gibi kadrolar için memur alımları yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların //basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspxlinkini kopyalaması tarayıcılarının link çubuğuna yapıştırması ve ilgili kadrolar için de başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195