Title of a News Article

KPSS'siz alım...

KPSS'siz alım...
banner206

 Belediye Başkanlığı Kent Hizmetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yerleştirmek üzere KPSS’siz 13 kamu personeli alımı yapılacağı ilan edilmiştir

Yayınlanan ilana göre Çanakkale Belediyesi Kent Hizmetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yerleştirilmek üzere KPSS’siz 13 kamu personeli alımı yapılıyor. Başvurular 24 Ekim 2018 ile 31 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.

Spor eğitmeni 2 kişi en az lisans düzeyinde beden eğitimi ve spor yüksek okulu mezunu olması gerekmektedir. Herhangi bir spor dalında antrenörlük belgesi bulunması gerekmektedir.

Koordinatör (spor ve sosyal işler) 9 kişi için en az ortaokul mezunu olması ve en az iki yıl deneyimli adayların başvurusu kabul edilecektir.

İnsan kaynakları meslek elemanı 1 kişi için önlisans büro yönetimi mezunu olması ve bilgisayar işletmenliği belgesi bulunması gerekmektedir.

Destek personeli (sosyal işler) 1 kişi için en az ilkokul mezunu olması ve iki yıl deneyim sahibi olması gerekmektedir.

Başvuru kimlik fotokopisi, adli sicil belgesi, SGK hizmet döküm belgesi ve fotoğraf ile birlikte yapılacaktır. Başvurular Kent Hizmetlerine başlı firma üzerinden yapılacak olup daha sonra mülakat sınavı yapılacaktır.

Kaynak:

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195