Title of a News Article

Sade'den yatırımla ilgili flaş açıklama...

Sade'den yatırımla ilgili flaş açıklama...
banner206

Sanayici ve İşadamı Sadık Sade, Şanlıurfa’da yatırımın önündeki bürokratik engellere sitem etti. Sade, “İş insanları bu memlekette iş yaptıklarına yapacaklarına bin pişman oluyor” dedi.

Türkiye’nin geniş ve zengin topraklarına sahip, tarihi ve kültürel mirasıyla turizm merkezlerinin cazibe merkezi konumunda bulunan Şanlıurfa ne yazık ki, bu potansiyelini bir türlü kullanamıyor. Turizm sektöründe istediği pek alamayan Şanlıurfa, sanayide de gerekli hamleyi yapamadı. Yatırım için dost-ahbap ve ikili ilişkiler daha çok ön plana çıkarken sanayiciler alt yapı eksikliği ve bürokratik engellerden şikayetçi. Yatırım önündeki engelleri zaman zaman sosyal medya hesabından duyuran Sanayici ve İşadamı Sadık Sade, bürokrasideki hantallığa ve engellemelere dikkat çekti.

‘SOSYAL YARDIMLARA DEVAM’

Kentteki idareci ve yöneticilerin yatırımcıyı ağır bir şekilde terbiye etmeye çalıştığını öne süren Sade, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu memlekette idareci makamında bulunanlar sanki bu ilin kalkınmaması ve işsizlik oranının düşmemesi için istihdam sağlayanları o kadar ağır şekilde terbiye ederek bu ilde adeta iş yapmamaları için ellerinden gelen bürokratik zorlukları çıkarıyorlar Tabii herkese değil

Platformlarda konuştuklarında istihdam sevdalısı kesilen yöneticilerimiz istihdama vesile olanları adeta iğnenin deliğinden geçiriyorlar İş insanları bu memlekette iş yaptıklarına yapacaklarına bin pişman oluyor Sosyal yardımlara ve 48 ile ırgat göndermeye devam ŞANLIURFAM”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195