Title of a News Article

TORKU’nun Şanlıurfa satış mağazası açıldı..

Türkiye’nin en büyük marklarından biri olan TORKU, Şanlıurfa’lı iş adamı Mehmet Yılmaz ve Cemil Çadak’ın girişimleri ile Karaköprü İlçesinde satış mağazası açıldı.

Türkiye’nin markası haline gelen TORKU, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde hizmete girdi. Yerli ve milli eşyalarının bulunduğu Torku satış mağazası görkemli bir törenle açıldı.

TORKU satış mağazasının açılış törenine bir çok siyasi ve iş dünyasını bir araya getirdi. Açılışa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun,  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi  Oda Başkanı İbrahim Halil Peltek, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi  Odası Meclis Başkanı Ahmet Altun, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, Şanlıurfa Ziraat Oda Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, bir çok siyasiler, iş adamları ve davetliler katıldı.

İş adamı Mehmet Yılmaz ve Cemil Çadak’ın ortaklığıyla kurulan TORKU Şanlıurfa Satış Mağazası Şanlıurfa’nın gerek ekonomi gerekse iş istihdamına katkı sağlayacağına inanan iş adamı Mehmet Yılmaz, “Ülkemizin yerli ve milli olan marka TORKU’yu değerli Şanlıurfa halkına sunmaktayız. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan değerli davetlilerimize teşekkür ederiz.” İfadesini kullandı.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra ise davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekilip ikramlarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195