Title of a News Article

Urfa o konu için ayaklandı...

.

Urfa o konu için ayaklandı...
banner206

 Şanlıurfa’da akaryakıt fiyatlarının çevre illere göre yüksek olmasına bir tepki de Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay’dan geldi. Bakay, “Artık LPG yolsuzluğuna son verin” dedi.

Şanlıurfa’da akaryakıt fiyatlarının çevre illere göre yüzde 10 ile 20 arasında değişen oranlarla satışa sunulması tepki toplamaya devam ediyor. Vatandaşların sosyal medyadan büyük tepki gösterdiği olaylara sivil toplum kuruluşları da sessiz kalmıyor. Şanlıurfa bakalar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’un ardından Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay da, bir açıklama yaparak akaryakıt fiyatlarının yüksek olmasına tepki gösterdi.

Bakay, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da son zamanlarda vatandaşların ve esnafların kendilerine yapmış oldukları şikayet üzerine petrol ofislerinde satılan LPG fiyatlarının aşırı derece yüksek olmasının halkı maddi açıdan aşırı derece mağduriyetine sebep olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

“Gerek şoförlerimiz gerek esnaflarımız ve Şanlıurfalı hemşerilerimiz günlük yaşantısında mecburi olarak araç kullanmaktadır. LPG fiyatlarının yüksek olması tüm vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. Hiç uzağa bakmadan hemen yanımızda bulunan Adıyaman’da LPG fiyatları 1.8 TL iken Şanlıurfa’da ise ne yazık ki bu fiyat 2.8 TL dolaylarına çıkmaktadır. Bu durumda Şanlıurfamıza haksızlık ediliyor. Ve söz konusu bazı petrol ofisleri haksız kazanç elde etmiş oluyor. Bizim buradan çağrımız başsa Sayın Bakanımız Faruk Çelik başta olmak üzere Sayın Valimize tüketici hakları komisyonuna ve tüm duyarlı milletvekillerimize bu konuyla ilişkin gerekli hassasiyetin göz önüne alınarak halkımızın mağduriyetinin sona erdirilmesini diliyoruz.

Biz Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Başkanlığı olarak bu konunun takipçisi olacağımıza ve sonuna kadar mücadele edeceğimizi tüm esnaflarımıza ve halkımıza duyururuz.”

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Koca
Hasan Koca - 8 yıl Önce

Ben Sanliurfa yi hayatin ucuz oldugu bir sehir olarak bilirdim, ama yanildigimi cok net okarak yasadim

Can
Can - 8 yıl Önce

Şimdiye kadar nerdeydi başkan bey yeni mı aklı başına geldi

İsrafil Tuğbay
İsrafil Tuğbay - 8 yıl Önce

Sizinde bu işte parmağınız var.Şimdiye kadar nerdediniz.

delikurt
delikurt - 8 yıl Önce

Adamlar derneklerini kurmuşlar, bu işi rayına da oturtmuşlar. Millet bu gazı Eşşek gibi alacak, ne diye kazançlarından fedakarlık etsinler ki… kusura bakmayın ne söyleseniz boştur. Kimse bu tekeli kıramaz. Kırsa kırsa belediye BELSAN a bir akaryakıt istasyonu açar, fiyatları indirir. O zaman görürler el mi yaman bey mi yaman…

MEHMET ALTUN
MEHMET ALTUN - 8 yıl Önce

SAYIN BAŞKANIMI TEBRİK EDERİM. YÜREĞİNE SAĞLIK.. MEHMET ALTUN- BAKKALBAŞI

Herkes haksızlık karşısında sesini yükseltmeli
Herkes haksızlık karşısında sesini yükseltmeli - 8 yıl Önce

Urfada LPG fiyatlarının ucuz olarak da satılabildiğini bazı petrol firmaları gösterdi. Hepimizin kazık fiyata LPG satan firmalara karşı tepki göstermemiz ve oradan yakıt almamamız lazım.

SIRADAKİ HABER

banner195