Title of a News Article

Yetkili isim açıkladı! Zorunlu trafik sigortası kalkacak mı?

.

Yetkili isim açıkladı! Zorunlu trafik sigortası kalkacak mı?
banner206

 Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Kasko ile zorunlu trafik sigortası birleştirilebilir mi, bu hususu çalışacağız." dedi.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Kasko ile zorunlu trafik sigortası birleştirilebilir mi veya Kasko yapama zorunlu trafik sigortası yükümlülüğü kaldırılabilir mi, bunlar yapısal bir çerçevede Hazinemiz tarafından çalışılır, biz de bu konulara bakarız. Bu hususu çalışacağız." dedi.

 

TOPLANTIDA AÇIKLADI

Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra kamu kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin katılımıyla Kalkınma Bakanlığı Konferans Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında Yeni Orta Vadeli Programı (2016-2018) açıkladı.

 

ZORUNLU TRAFİK SİGORTALARININ DURUMU

Şimşek, zorunlu trafik sigortasına ilişkin bir soru üzerine de, "Geçmişte hasarlı olan araç sahiplerinin trafik primlerinde gerçekten yüksek bir artış söz konusu. Bedeni hasarların tahmini konusunda belirsizlikler var. Bu da prim artışlarındaki diğer önemli bir faktör."

 

İKİ SİGORTA BİRLEŞEBİLİR

"Kasko ile zorunlu trafik sigortası birleştirilebilir mi veya Kasko yapama zorunlu trafik sigortası yükümlülüğü kaldırılabilir mi, bunlar yapısal bir çerçevede Hazinemiz tarafından çalışılır, biz de bu konulara bakarız. Bu hususu çalışacağız." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 09:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 8 yıl Önce

Geçen sene 275busene580%150artis çok fazla insanlar zaten zar zor araba sahibi oluyor biraz düşünmek gerekir

SIRADAKİ HABER

banner195