Title of a News Article

YMC Hayvancılık törenle açıldı...

YMC Hayvancılık törenle açıldı...
banner206

Tefenni Kaymakamı Safa Kahraman düzenlenen törende yaptığı konuşmada Tefenni'deki yatırımların artması için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Merkezi Şanlıurfa'da bulunan YMC GROUP'un Tefenni'de yaptığı Süt ve Besi Hayvancılığı Çiftliği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şanlıurfa'da Modern Seracılık ve İnşaat sektöründe önemli yatırımları bulunan YMC GROUP'un Tefenni Esentepe'deki Çiftliğinin açılışına Tefenni Kaymakamı Safa Kahraman başta olmak üzere, YMC GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eratalay, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Burdur Tarım İl Müdür Yardımcısı Erol Koç, KOSGEB Burdur Müdürü D. Tolga Uğur, TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Çelik, KOSGEB Eski Antalya İl Müdürü M. Şükrü Mısırlı, AK Parti Tefenni İlçe Başkanı Fatih Özcan, MHP Tefenni İlçe Başkanı Osman Padem, Esnaf Sanatkarlar Kooperatif Başkanı Nasuh Özyurt ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan KOSGEB Antalya Eski İl Müdürü M. Şükrü MISIRLI, tarıma dayalı sanayileşmenin önemine vurgu yaparak, tarım ve hayvancılıktan elde edilen ürünleri katma değeri yüksek ürünlere dönüştürecek sanayi tesislerinin kurulması gerektiğini söyledi.

Tefenni Kaymakamı Safa Kahraman da törende yaptığı konuşmada Tefenni'nin tarımsal ve hayvansal üretimde gün geçtikçe artan bir öneme sahip olduğu belirterek şunları söyledi ; '' İlçemizde yapılacak her türlü yatırımın hayata geçmesi noktasında elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Özellikle dışarıdan gelen yatırımcıların yöre ekonomisine sağladıkları katkıların bilincindeyiz. Bu kapsamda Tefenni'de yapılacak tüm yatırımlarda Kamu kesimi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugün açılışını yaptığımız YMC HAYVANCILIK' a faaliyetlerinde başarılar diliyorum. YMC GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Çelik'e ilçemize yapmış olduğu yatırım için teşekkür ediyorum. ''

YMC Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çelik de yaptığı konuşmada Şanlıurfa Karaali'de yaptıkları sera yatırımlarından sonra Burdur Tefenni'ye Hayvancılık konusunda yatırım yaptıkları için mutlu olduklarını ve önümüzdeki yıllarda bu yatırımları artırarak sürdürmek istediklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195