Title of a News Article

Başkan Bayık, Bayramda Vatandaşlarla Buluştu

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkan Bayık, Bayramda Vatandaşlarla Buluştu
banner206

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

 

Kurban Bayramı'nın birinci günüden itibaren vatandaşlarla bir araya gelip bayramlaşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilk bayramlaşmayı sabahın erken saatlerinde mezarlık alanında gerçekleştirerek, mezar ziyaretinde bulunan vatandaşlara ikramda bulundu.

 

Bayramın ikinci gününde belediye meclis üyeleri ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Hanif Düzme ve partililerle bir araya geldi.

 

Ardından, Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi'nce düzenlenen vatandaşlarla bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Hilvan İlçe Müftü Vekili Mahmut Akşahin tarafından yapılan duaların ardından bir konuşma yapan Bayık, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, toplum içerisinde yaşanan bazı üzücü olayların hep birlikte önüne geçilebileceğini söyledi. Bayık, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

 

'Bir süre önce ilçemizde ölümle sonuçlanan ikinci bir olay yaşandı. En basit bir sebepten dolayı yaşanan ölümler, toplum içerisinde çok ciddi üzüntülere neden oldu. Belediye meclis üyeleri ve muhtarlar başta olmak üzere hepimizin sudan bahanelerle ölümlere neden olan basit olayların önüne geçmemiz lazım. Taraflar arasında diyalog oluşturarak açık bir dille kimin haklı veya kimin haksız olduğunu söylemeliyiz ki; bu tür olayların tekrarı olmasın' dedi.

 

Hilvan Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Kaymakam Özdemir, Hilvanlılar, gözü gönlü tok misafirperver insanlardır. 8 aylık görev süremiz boyunca hiçbir siyasal ve sosyal ayırım gözetmeksizin görevimizi yaptığımıza inanıyorum dedi.

 

Düzenlenen bayramlaşma programına, belediye meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, kurum amirleri ve STK Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195