Title of a News Article

Jandarma'nın gururlu günü

Jandarma'nın gururlu günü
banner206

 Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 177. yılı Şanlıurfa ’da coşkuyla kutlandı.

Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 177. yılı kutlamaları, Şehitlik anıtına çelenk koyma töreniyle başladı. Yapılan çelenk koyma törenine, Şanlıurfa  İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ,  birçok askeri personel katıldı.
İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü tarafından anıta çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardında konuşan Albay Kömürcü  ”Bugün Türk Silahlı Kuvvetlerinin ayrılmaz bir parçası olan ve mensubu olmaktan gurur duyduğum Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 177’nci yıl dönümü kutlamanın onur,mutluluk ve heyecanı içindeyiz . Bu güzel Ülkemizin her köşesinde ,halkla iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan ve devletin halka açılan penceresi konumunda olan Jandarma Genel Komutanlığı ,halkımızın huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla,başta teröristlerle mücadele olmak üzere ,suç ve suçlularla mücadeleyi etkin şekilde yapmakta. Görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olmaya devam etmektedir." Şeklinde konuştu 

Şehitlikteki törenlerin ardından Jandarmanın 177.yıl programı ile Jandarma bahçesinde devam etti.  Vali İzzettin Küçük ve Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ile çok sayıda Protokolün katılımıyla Jandarmanın faaliyetlerinin gerçekleştiği program sonrası  silah  sergisi gezildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195