Title of a News Article

Pamuk desteklemeleri ödeniyor

Pamuk desteklemeleri ödeniyor
banner206

30 Haziran günü destekleme başvuru süresinin sona ereceğini hatırlatan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu mağduriyetlerin yaşanmaması için çiftçilerin gerekli başvuru işlemlerini tamamlamaları çağrısında bulunurken, 17 Haziran Cuma günü pamuk destekleme ödemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

2016 yılı tarımsal destekleme başvuruları için son tarih 30 Haziran yaklaşırken Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu her hangi bir mağduriyetin yaşanmaması için çiftçilere çağrıda bulunarak 30 Haziran’a kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiğini kaydetti.

Başkan Eyyüpoğlu bir de müjde verdi. Tüm çiftçilerin beklediği pamuk destekleme ödemeleri 17 Haziran Cuma günü yapılacak. Şanlıurfa ekonomisi için can suyu olması beklenen pamuk destekleme ödemeleri ile piyasalara aktarılacak yaklaşık 600 Milyon Lira aktarılacak.

Başkan Eyyüpoğlu, “2016 yılı Tarımsal Destekleme başvuruları 30 Haziranda son buluyor. Son 15 günde başvuruların tamamlanması gerekiyor. Her hangi bir mağduriyetin yaşanmaması için tüm çiftçilerimizin başvurularını zamanında yapmaları gerekiyor.” Dedi.

Pamuk destekleme ödemelerinin ise 17 Haziran Cuma günü yapılacağını duyuran Başkan Eyyüpoğlu, ‘tüm çiftçilerimizin, esnafımızın beklediği pamuk destekleme ödemeleri 17 Haziran Cuma gününden itibaren ödenmeye başlayacak. Şanlıurfamız için can suyu olacak desteklemelerin tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195