Title of a News Article

Türk Rider CC Şanlıurfa'ya geliyor...

.

Türk Rider CC Şanlıurfa'ya geliyor...
banner206
 Türkiye'nin en önde gelen motosiklet kulüplerinden olan Türk Riders Chopper Club üyeleri  bir araya gelerek, başkanlar kurulunu Şanlıurfa'da toplayacaklar.
Yaklaşık 50 üye ile genel kurul toplantısı yapacak olan kulübün üyeleri 20-21-22 Ekim 2017 tarihlerinde toplanacak olan Türk Riders Chopper Club üyelerinin daha önce Şanlıurfa'da yaptıkları bir çok toplumsal etkinlikle isimlerinden söz ettiren motosiklet kullanıcıları bu sefer de Şanlıurfa'nın tanıtımına ve kültürel miraslarının tanıtmına önemli katkı sağlayacaklar.





İLKELERİ MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİ GÖZETMEK
Türkiye’de motosiklet kültürünün farklı olduğu düşüncesinden yola çıkarak 2013'te 1 kurulan kulübün amaçları arasında güvenli motosiklet sürüşü ve trafik güvenliği olduğunu söyleyen Türk Riders Chopper Club  Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Sevim, kulübün amacının; “Bu ülkenin milli, manevi değerleri, Atatürk ilke ve inkılaplarını gözeterek kurulan kulübümüzün tüzüğü, zeka ve tecrübeyle yoğrulmuş, çizgisi doğru çizilmiş, tam bağımsız, seçimle yönetilen, genel merkezi olmayan, huzurlu mutlu bir motosiklet kulübü olarak güvenli motosiklet sürüşü ve trafik güvenliği konusunda halkı bilinçlendirmek” olduğunu belirtti.
 
BİRİMİZ, HEPİMİZ SLOGANIYLA ÜLKE SINIRLARINI AŞTILAR
Türkiye genelinde 30'dan fazla ilde yapılandıklarına dikkati çeken Türk Riders CC Şanlıufa Koordinatörü Sevim, "Adana'da kurulan  kulüp kısa sürede Türkiye'de büyüdü, Kıbrıs'a ulaştı. Almanya, Finlandiya ve Amerika'ya kadar açıldı. Hala açılmaya ve büyümeye devam ederken, motosiklet sürmekten başka bir amacı olmayan insanlar yavaş yavaş kendi kulübü olarak benimsemeye başladılar. Sonuçta; Türkiye'de motosiklet kültürünün başka ülkelerdekinden farklı
olduğunu, "Birimiz, hepimiz" sloganına sadık kalarak herkesin kardeş gibi sarıldığını, bu kulüpte kendisinin eksikliğini hissettiğini görenler, Türk Riders CC bayrağını kendi memleketlerinde dalgalandırmak için müthiş bir özveri gösteriyorlar" dedi.




Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 16:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

sayın Mehmet Sevim'e selamlar

SIRADAKİ HABER

banner195