Title of a News Article

42'ncisinin temeli atıldı...

.

42'ncisinin temeli atıldı...
banner206

 Ceylanpınar Belediyesi'nin ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde başlattığı çok amaçlı kültür evi yapım çalışmaları kapsamında 42. Kültür evinin temeli Büyük Yenice Mahallesinde kazıldı. 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla her Mahalleye bir kültür evi projesi kapsamında devam eden çalışmalar aralıksız sürüyor. Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler kırsal mahallelerden Büyük Yenice Mahallesinde tespit edilen alanda mahallenin birinci Ceylanpınar’ın ise 42. kültür evinin temelini kazdı. 

Temeli kazılan çok amaçlı kültür evi hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, "Belediye Başkanımız Menderes Atilla’nın da talimatıyla ilçemize bağlı Yenice Mahallemizde çok amaçlı kültür evi temel atma hazırlık çalışmalarına başladık. Yaklaşık 400 haneli olan mahallemize 400 m² büyüklüğünde çok amaçlı kültür evi yapacağız. Mahalle sakinlerimiz taziyelerini, düğün ve mevlitlerini burada, güzel bir ortamda yapacaklar. Allahın izniyle en kısa zamanda kültür evi yapım çalışmalarını tamamlayacak ve mahallemizin hizmetine sunacağız. Bugün 42. çok amaçlı kültür evimizin temelini atmış bulunuyoruz. Tüm mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Büyük Yenice Mahalle Muhtarı Muhittin Gözen ise,‘’Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya ve ekibine teşekkür ederim. Bugün çok amaçlı kültür evimizin temelini atıyoruz. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195