Title of a News Article

Akçakale'ye müjde...

.

Akçakale'ye müjde...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde spor kompleksleri ve modern semt pazarı yapımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, 26 Haziran Pazar günü Akçakale'de temel atma töreni düzenleyecek. 

Akçakale'de alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, gençleri sportif aktivitelere yönlendirmek için ilçenin Yenişehir Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde spor kompleksi, İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki alanda ise semt pazarı yapmak için kolları sıvadı. 

2 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde bin 500 metrekaresi futbol, 510 metrekaresi ise basketbol sahası olacak şekilde yapılması planlanan spor kompleksinin kısa bir sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor. 

Öte yandan bin metrekaresi kapalı 590 metrekaresi ise açık alan olmak üzere toplamda bin 590 metrekarelik bir alan üzerinde kurulması planlanan semt pazarı yapılmasıyla birlikte ilçe halkının hizmetine sunulacak. 

Projelerin temel atma töreni ise 26 Haziran 2016 (Pazar) tarihinde İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında alanda saat 15.00'de Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımı ile gerçekleştirilecek. 

Yapılacak olan semt pazarı ve spor kompleksi temel atma törenine tüm Akçakalelileri davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, projelerin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142