Title of a News Article

Akçakale’de yol yapım çalışmaları sürüyor

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın Kırsalda yolu ve çok amaçlı salon taziye evi olmayan mahalle kalmayacak sözü bir bir hayata geçiriliyor. Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal mahallelerde köy içi stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin son durağı Mavitaş ve Seyrantepe Mahallesi oldu.

Akçakale Belediyesi merkez mahallelerde kilitli beton parke döşeme işlemleri bitme aşamasına gelirken, ekipler belirlenen program dahilinde kırsal mahallelerde köy içi stabilize yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Önemli ölçüde tamamlanan köy içi stabilize yol yapım çalışmalarında hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte ekipler kalan bölgeler için çalışmalarına hız verdi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 20014 yerel seçimleri sonrasında ve belediye meclisi toplantılarında sıkça dile getirdiği yolu ve taziye evi olmayan köy kalmayacak söylemi hayata geçirilmeye devam ediyor. Mavitaş ve Seyrantepe mahallelerinde başlayan stabilize yol yapım çalışmaları çift vardiya gece gündüz demenden devam ediyor. Köy içi yolların tamamının bitme noktasına geldiğini aktaran mahalleli Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a ve tüm çalışanlara teşekkür etiler. Kış aylarında çamurdan ve yaz aylarında da tozdan kurtulacaklarını aktaran köylüler büyük emekler vererek kırsalın her sorunuyla ilgilenen yetkililere minnettar olduklarını aktardılar.

Akçakale belediyesi Kırsal hizmetler sorumlusu İbrahim Guda yaptığı açıklamada; “Kırsal mahallelerle ilgili öncelikle stabilize yol çalışmaları ve kırsal mahalle içlerinin düzenlenmesinin yanı sıra çok amaçlı Salon-taziye evi çalışmalarında büyük bir yol kat etik. Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’ın talimatları doğrultusunda yaz aylarına girmeden çift vardiyalı olarak köy içi stabilize yol yapımına durmadan çok hızlı ve seri bir şekilde devam edeceğiz. Çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylıklar sağlayan mahalle halkına çok teşekkür ediyoruz. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde Mavitaş ve Seyrantepe mahallelerimizdeki çalışmaları bitirip diğer mahallelerimize geçeceğiz.” Dedi.

Mavitaş ve Seyrantepe mahalle sakinleri ise yaptıkları açıklamada; “Sayın Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’a çok teşekkür ediyoruz. Biz kısa süre önce mağduriyetimizi dile getirmiştik. Başkanımızda zaten yerel seçimlerde bu yoların tamamının biteceği sözünü vermişti. Şimdi o sözlerini tutular. Bizlerde yapılan bu çalışmalardan dolayı çok mutlu oldu. Allah Akçakale belediye başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’dan ve tüm emeği geçenlerden razı olsun.” Dediler.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195