Title of a News Article

Akçakaleliler iftar davetinde buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde bu kez Akçakalelileri aynı çatı altında bir araya getirdi. İlahi dinletileri ve semazen gösterilerinin yer aldığı iftar programı ilgi gördü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı etkinlik takvimini sürdürüyor. Kent merkezinin yanı sıra 13 ilçede de programlar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi'nin bu kez adresi Akçakale oldu. Geçtiğimiz hafta Siverek ve Viranşehir'de Ramazan etkinlikleri düzenleyerek binlerce vatandaşı aynı çatı altında bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale programına da ilgi yoğun oldu.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, AKÇAKALE'DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Programa katılmak için Akçakale'ye giden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilk olarak Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve ekibi ile görüştü. Ardından Akçakale'de esnafı gezen Başkan Çiftçi, talepleri birebir dinleme imkanı buldu.

Daha sonra Başkan Çiftçi, etkinliğin yapıldığı Süleyman Şah İlköğretim Okulu'na geçti. Başkan Çiftçi'ye iftar programında Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat da eşlik etti. İftar öncesi Akçakalelileri selamlayarak kısa bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, tüm çabalarının Akçakale'ye hizmet olduğunu dile getirdi.

 

"AKÇAKALE HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK"

Gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal bölgelerde planlama dahilinde çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Akçakale'de spor tesisleri, semt pazarları, alt ve üstyapıda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında diğer 13 ilçemizde hayata geçirmeyi planladığımız prestij cadde uygulamasının Akçakale ayağı da planlamaya uygun bir şekilde devam ediyor. Kırsalda 91 kilometre sathi asfalt çalışmalarımız sürüyor. İlçe merkezinde 54 dönümlük Akçakale parkımızın ihalesi yapılıyor. Bunun yanında daha birçok projeler var. İlçemizde yine yağmur drenajı başladı, içme suyunu pazartesi başlatıyoruz. Ondan sonra prestij caddenin kaldırımlarını, asfaltını, yapıyoruz. Biz Akçakale'yi güzelleştirmek istiyoruz. Kültür merkezinin ve büyükşehir belediyesi hizmet binasının ihalesi yapılıyor. Akçakale'de tamamen teşkilatlanacağız. Bir ve beraber olarak Akçakale'nin kalkınması için emek sarf edeceğiz' dedi. Başkan Çiftçi iftar programının ardından kent merkezine dönerek temaslarını sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195