Title of a News Article

Amca yegen kavgası; 1 ölü

.

Amca  yegen kavgası; 1 ölü
banner206
Şanlıurfa'da meydana gelen silahlı kavgada baba öldü, 3 oğlu yaralandı.
Merkez Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesi Hayati Harrani Caddesi'nde bulunan Müjdat Yasavur'a ait iş yerine gelen kişi, iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle Yasavur ve yanındaki baba ve kardeşleriyle tartıştı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine üzerindeki silahı çıkaran kişi, baba Suphi Yasavur ve çocukları Müjdat, Enver ve İrfan Yasavur'u ateş etti.
Yaralanan Suphi Yasavur ve çocukları Müjdat, Enver ve İrfan Yasavur, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı.
Yaralılardan Suphi Yasavur (55), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen ve ismi henüz öğrenilemeyen Suphi Yasvur'un yeğeni olan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 18:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
EKONOMİK KRİZ
EKONOMİK KRİZ - 8 yıl Önce

3 ÇOCUK DEYİP HALKI BU HALE GETİRDİLER. EKONOMİK SIKINTILAR İÇİNDEKİ HALKA DALGA GEÇER GİBİ O İFTAR SENİN BU İFTAR BENİM DİYE ÜLKENİN TÜM KAYNAKLARINI KURUTTULAR. SİYASET ÜLKE DE İFLAS ETMİŞ. URFA DA HERGÜN MİNİMUM BASINA YANSIYAN ŞEHİRDE İNTİHAR VE OLAYLAR 2 - 3 ÖLÜMLE SONUÇLANMAKTADIR. YARALAMALAR VE KAVGALAR MERAK EDİYORSANIZ GİDİN POLİS VE JANDARMA KARAKOLLARIN 30 DK AYIRIN MEMLEKETİN NE DURUM DA OLDUĞU ANLAŞILACAKTIR. YA DA HASTANE ACİL YERLERİN DE 30 DAKİKANIZI AYIRIRSANIZ ÜLKE VE MEMLEKETİN DURUMUNUN NASIL OLDUĞU DAHA İYİ ANLAŞILACAKTIR. 14 SENE DE ÜLKENİN HER ALANDAKİ ENERJİSİNİN BİTİREN BU İKTİDARIN İSTİFASI ÜLKE İÇİN HAYIRLI OLACAKTIR.

burhan KARACA
burhan KARACA - 8 yıl Önce

Allah rahmet eylesin kederli ailesine başsağlığı diliyorum
Urfalı olduğumdan dolayı utanıyorum bu tur olaylar dan dolayı vahşetin kınıyorum

Selahattin aran
Selahattin aran - 8 yıl Önce

EKONOMİK KRİZ e bu yorumun ne sosyolojik ne psikolojik mantığı var.Bilmediginiz ehil olmadığınız konularda yorum yapmak için zorlamayın kendinizi.Dun ve önceki ölümlerin çetelesi varmı elinizde yoktur tabi.

SIRADAKİ HABER

banner195