Title of a News Article

Bağlı askerlere moral verdi

Bağlı askerlere moral verdi
banner206
Sosyal Güvenlik kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Barış Pınarı harekatında Türkiye hududunda görev yapan Askerleri ziyaret ederek moral verdi.

İlk olarak ‘Barış Pınarı Harekâtı’nda yaralanan ve Birecik Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden askerleri ziyaret eden SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, askerlerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı dün memleketi Şanlıurfa'ya geldi. Başkan Bağlı ilk olarak Birecik ilçe Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ile birlikte ilk olarak Birecik devlet hastanesine geçerek burada tedavi gören yaralı askerleri ziyaret etti. SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı hastane ziyaretinin ardından sınır hattında bulunan askeri birliğini de ziyaret etti. Bağlı, 09.10.2019 tarihinde başlayan ve şuan ara verilen “Barış Pınarı Harekâtı” kapsamında alınan güvenlik tedbirleri ve yapılan çalışmalar hakkında askeri personellerden bilgi alarak, askere muvaffakiyetler diledi.
Birecik Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt ile Birecik İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Harun Çetinkaya, SGK İl Müdürü İsmail Ünlü'nün de yer aldığı ziyarette, Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195