Title of a News Article

Bakan Çelik Akçakalelilerle buluştu

.

Bakan Çelik Akçakalelilerle buluştu
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum oylaması öncesi ilçe gezilerine Akçakale ile devam etti.

Akçakale öğretmen evinde yapılan halk buluşmasına büyük katılım sağlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vali Güngür Azim Tuna, milletvekilleri Halil Özcan, Kemalettin Yilmaztekin, Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız'ın selamlama konuşmasından sonra Bakan Çelik Akçakalelilere seslendi. Akçakale ilçesine yapılan yatırımları bir kez daha yenileyen Bakan Çelik "Bu Hayır diyenlerin derdi Erdoğan ve güçlü bir Türkiye'yi engellemektir." dedi.

Çelik konuşmasını şöyle sürdürdü; "Ey Hollanda ,Biz senin krallığına karışıyor muyuz, niye kralla idare ediyorsun. Ey Almanya sen niye ihanete bürünmüşsün siz bizim işimize ne karışıyorsunuz. Tarihe şan veren şeref veren bir millettir bu millet yani siz bu milleti esir alacağınızı talimatlarla yöneteceklerini zannediyorlar o dönemler bitti. Bu adam yani bu adam dediğimiz, dedikleri lider varya Tayyip Erdoğan tek adam falan değil o ben 40 yıldır yanındayım hiçbir işi tek başına yapmadı. Hep istişare yaptı hep milletin talepleri doğrultusunda bu milleti idare etti. O tek adam değil dik adam dik, haksızlıklar karşısında, yanlışlıklar karşısında dik, büktüremezsiniz onu, eğdiremezsiniz başını bu millet arkasında oldukça, hakkın yolunda yürüdükçe ne engel koyarsanız koyun o zaten söylüyor ben kefenimi giyerek yola çıktım diyor. En çok korkulan şey ölümdür o ölümden korkmuyor bunu size söylim. Korkan lider olsaydı 15 Temmuz gecesi Yunan adalarına giderdi. Millete çıkın dışarı dedi geldi bütün milletle beraber caddelere çıktı. O hesap yapanlar Türkiye'nin biletini kesmeye çalışanlar toz olup gittiler. Kaçan kaçtı kaçmayan hesabını bu millete verecek. Kardeşlerim 16 Nisan için şimdi yollardayız, 2 gün sonra İzmir'de olacağız, Adana'da olacağız. Türkiye'nin her yerinde İstanbul'da olacağız. Akçakale'yi, Şanlıurfa'yı konuşmaya gerek yok ama diyeceksiniz ki Sayın Bakanım ne güzel geldiniz selam vermeden gittiniz demeyesiniz diye geçikmeli de olsa huzurlarınıza geldik. Çünkü sizler helal oylarınızla bizleri gönderdiniz bizde emrinize amede olduğumuzu burada ispat etmek durumundayız."

Bakan Çelik konuşmasının ardından ilçe muhtarları ve STK temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Bakan Çelik'in Akçakale’ deki temaslarına Vali Güngör Azim Tuna, Ak Parti Şanlıurfa milletvekileri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akçakale kaymakamı Selçuk Yorumlaya, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve bazı parti üyeleri katıldı. 




Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195