Title of a News Article

Başarılı başhekim istifaya mı zorlanıyor!

Başarılı başhekim istifaya mı zorlanıyor!
banner206

Urfa’da vatandaşlarla kurduğu diyalog ve yaptığı işlerle beğeni kazanan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek yeniden istifa iddiasıyla gündemde.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Çelik’in, Başhekim Güzelçiçek’in istifa etmesi için baskı oluşturduğu iddiasını ortaya atan Gazeteci Mehmet Yetim, “Nedir bu Urfa düşmanlığı” diye sordu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yetim, “Bizler Urfalılar olarak Sayın Başhekimden razıyız” ifadelerini kullandı.

‘BAŞHEKİMİ İSTİFAYA ZORLUYOR’

Rektör Çelik’in Urfalıların tepkisini çekmemek için Başhekim Güzelçiçek’i istifaya zorladığını öne süren Yetim, “Almış olduğumuz duyumlara göre Harran Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Sabri Çelik, Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek'i görevden almak istiyor ama Urfalıların tepkisini çekmemek için Başhekimi istifaya zorluyor.

Rektör bey, Urfalılar olarak bizler Başhekim Dr. Ahmet Güzelçiçek'ten razıyız. Kapısını her zaman çaldığımız, kendisini aradığımız zaman, ulaştığımız Urfa'nın öz evladı olan Dr. Ahmet Güzelçiçek'i neden istifaya zorluyorsunuz bırakın işini hakkıyla yapan bir Urfalı görevde kalsın.

Nedir bu Urfa düşmanlığı

Bizler Urfalılar olarak Sayın Başhekimden razıyız.

Zaten Urfa'da görev yapan Urfalı doktor sayısı bir elin sayısını geçmezken sizin bu tutum ve davranışınızı asla kabul ve tasvip etmiyoruz.

Çok istifa istiyorsanız siz istifa edebilirsiniz” ifadelerini kullandı. UrfaPusula

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142